Loading...
Menu

Επιτυχίες της ομάδας στίβου στους Νομαρχιακούς Σχολικούς Αγώνες Θεσσαλονίκης

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της ομάδος μας του στίβου, του Γυμνασίου, στους Νομαρχιακούς Σχολικούς Αγώνες της Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκαν στο Καυτανζόγλειο Εθνικό Στάδιο, 26 & 29 Φεβρουαρίου, από όπου οι αθλητές μας επέστρεψαν με 5 μετάλλια και πολλά καλά πλασαρίσματα.

Τα μετάλλια της ομάδος κατέκτησαν οι:
Χρήστος Βαλατσός, 1ος στο δρόμο 100μ. μετ’ εμποδίων
Αλέξανδρος Σχοινάς, 1ος στο δρόμο 300μ.
Σωκράτης Ευθυμιάδης, 2ος στο άλμα εις μήκος
Απόστολος Τάχος, 2ος στο δρόμο 150μ.
Αλέξανδρος Παναγιωτίδης, 3ος στο δρόμο 300μ. μετ’ εμποδίων

  

Αλλη μία σημαντική επιτυχία –αυτή τη φορά σε επίπεδο Λυκείων- ήλθε να προστεθεί στις προηγούμενες των μαθητών του Γυμνασίου μας: Η Ελίζαμπεθ Γουίλις κατέκτησε την 1η θέση στο δρόμο 400μ. μετ’ εμποδίων.

Η εφετεινή χρονιά μπορεί αβίαστα να χαρακτηρισθεί ως η «άνοιξη του στίβου» στο Κολλέγιο, αφού στους Νομαρχιακούς Σχολικούς Αγώνες «κατεβάσαμε» την πολυπληθέστερη ομάδα από ποτέ (16 αθλητές/-ριες στα Γυμνάσια και 7 στα Λύκεια), με εντυπωσιακή συγκομιδή μεταλλίων (3 χρυσά, 2 ασημένια, 1 χάλκινο). Προηγήθηκαν οι επιτυχίες των αθλητών/-ριών μας στο Aegean Tournament κι ακολούθησαν οι τωρινές.

Αναμφίβολα τεράστια συμβολή στην επιτυχία αυτή είχε η δημιουργία του Alumni Field και η λειτουργία του Track and Field Club των After School Activities υπό την τεχνική καθοδήγηση του επιτυχημένου προπονητή κ. Γιώργου Φοροζίδη.

To Τμήμα Φυσικής Αγωγής μελετά την προοπτική διεξαγωγής επίσημης ημερίδος στίβου στο Στάδιό μας, με τη συνεργασία της ΕΑΣ/ΣΕΓΑΣ Θεσ/κης.

Share

 

Τζον Κέννεντυ 60
Πυλαία, Τ.Κ. 55535
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα
Τηλ. +30 2310 398200
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακαδημαϊκές συνεργασίες
international_ib cern masthead
Πιστοποιήσεις
masthead